iklan (RM30 sebulan) - dibuka untuk satu lagi tapak

Tempoh 18nov2013 - 18Dec2013, Info : Tempoh iklan 2may2013 - 2oct2013

Ahad, 28 Februari 2010

Meor Otai - ikan keli 1.7kg merebut tempat pertama KPAS 2010 - 27feb10



Taniah meor Otai dengan ikan keli 1.7kg..tap.tapp.tappp..tapp (bunyi tepuk tangan le)

Sebenar nya plan asal nak mancing haruan kerana ada tempahan dari sahabat di bercham sebab orang rumah dia baru lepas bersalin (bedah) dapat anak lelaki pada 23hbfeb2010..Kami dari KPAS ingin mengucapkan Taniah....
diatas adalah peralatan bila turun mancing haruan..
Ini lah pot meor otai mencari haruan..hehehe bocor jugak pot beliau kat kpas..biasa nya pot2 beliau ni rahsia kerana pot ni beliau cari makan..faham2 le..tempat nya dekat2 area kg pisang..orang batu gajah conform dapat tangkap area ni punya..
ini pot kedua beliau
kenderaan yang digunakan untuk ke pot beliau..hanya motorsikal dan basikal saja yang boleh sampai kesitu..satu lagi kenderaan yang boleh sampai kesana...HELIKOPTER..hehehe
haaa..ni lubuk beliau..memang best..kalau ikutkan berpuluh dapat hr tu ..oleh kerana order hanya 6 ekor aje..maka yang selebih nya catch and release le..simpan stock..pot ni kalau dapt kaki haruan abis ni..hehe
Ini lubuk ke tiga meor otai...
Ini lah keli meor Otai yang disangkakan haruan..1.7kg..
Stock untuk ke bercham dah cukup + dengan keli 1.7 kg ..kira ok le tu..

video
Mari kita lihat aksi panas meor otai dengan cik keli..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...