iklan (RM30 sebulan) - dibuka untuk satu lagi tapak

Tempoh 18nov2013 - 18Dec2013, Info : Tempoh iklan 2may2013 - 2oct2013

Selasa, 5 Mei 2009

Hasil setelah ke teluk rubiah setelah keteluk senangin dibatalkan atas sebab2 tertentu..(2-3hb may 2009)

Champion antara ahli untuk di teluk rubiah kali ini telah dimenangi oleh Bro Anuar kita dengan hasil seberat 2.9kg pada 2hb may 2009..Taniah dan beliau telah dapat hamper... Buat pengetahuan korang En anuar (Line Pandak) kita,isteri beliau Aepy telah selamat melahir kan seorang bayi comel lelaki seberat 2.9kg di Hospital Batu Gajah,Taniah dari kelab KPAS buat mereka berdua dengan ini rasmilah Nuar sudah mendapat Gelaran Ayah dan Aepy IBU..info terbaru bayi beliau kini berada di hospital kerana sakit Kuning (kena bogel bawah lampu biru sambil memakai spek mata hitam le tu) biasa le tu ...
Coming soon gambar terhangat di teluk Rubiah yang penuh 18SG....dan seorang nenek bersama anak perempuan berumur dalam 7 tahun meminta umpan sotong mentah dalam time 11.55pm hingga membuat eddie dan team Cabut Balik....JANGAN BIARKAN HIDUP ANDA DISELUBUNGI misteriiiiIIIiiiiiiiIiiiii....

_____________________________________________________
Kereta Otai Sarat dengan Bekalan
Ini lah hamper ikan terberat yang kini milik Anuar

Mat tengah mengira umpan takut kena cilok dengan WQPXXXX

Kereta Am Sarat dengan Umpan2
Kami sampai Kg Baru 2.22pm untuk membeli umpan...seperti biasa ...mcm kakak dengan adik,kami dilayan dengan mesra mcm dah kenal 10tahun dengan free umpan udang kami dapat 20 ekor..

Sesiapa yang tak pernah tengok udang hidup berginilah rupa nya.

Ni tengah kantoi kerana pam yang kami bawa tidak berfungsi..

Dengan KEPAKARAN Encik Mat pam oksigen masih tidak berfungsi...

Akhirnya Aidil berjaya dengan membeli machine pam yang lain..

Ini lah Mat Romeo jinggo kita..kepakaran dilaut bak kata orang sekilas ikan di akuarium..
kelihatan am mengekori kerana tak tahu jalan dan risau kan POLIS..(ada buat salah le tu )

Akhirnya kami sampai di destinasi..

di atas jambatan bainun...dibawah nama Kelab KPAS dah mendarat..

jangan tengok tiang...tengok kt tgh laut tu..Apa lagi next XPDC Kelong Bainun le..




Jalan kat sini boleh tahan...nasihat sesiapa kereta rendah fikir dulu sebelum datang

kerana takut staring tercabut..ahli2 yang naik kereta am dipaksa turun..heheehe..gurau aje..

Lopak ni nampak saja kecil tapi dalam lubang nya...jadi hati2..



Ayang..abang dah sampai...itulah agak nya bunyi sms mat Jinggo..

Horeyyy..dah sampai..

Permandangan di Teluk Senangin..

Ketika menunggu Team Gimie dan lanjut yang kena Tinggal

Otai...


Check Point oleh Gimie..


Otai,Tuak aku bawa tak? kata mat...dia kalau pg memancing tak salah kalau takde Tuak (Kopi O Kow )..


Lokasi yang Cantik untuk diri kan khemah..

Kena Hati2 kerana agak curam nak turun...

Kat sini pelancong memang ramai,Bang nak ke Bandong arah mana bang?Wak rizal kita..

Champion Pasang Khemah no 1..Aizad

Jangan le ambil gambar saya bang...malu...kata Aidil..hehe ..aku tak peduli aku tangkap jugak..
Khemah Aidil..tapi am yang bergaya..

Khemah Otai ..tapi aidil yang bergaya



Kita tengok batang pancing siapa yang menjerit dulu..

Mat Jinggo tengah mencongak ikan..


Ini baru Menu makan petang..belum malam lagi..

Ini lah raja belut laut kita Aidil...


Time Cari Kayu Api..

Ini Time Nak Balik..Aidil Kehilangan baju terpaksa pinjam baju AM..Keciannn..



Rescue...Firdaus dapat ikan cerdik IQ lari bawah akar kayu...ni tengah fikir nak buat lagu mana ni..


Ok dah habis...tentu korang hairan...mana hasil yang kami dapat....tunggu coming soon..nanti aku update...kasi Panas dulu...

3 ulasan:

  1. Tanpa NamaMei 20, 2013

    mcm ni punya repot, takyah tengok gmbr hasil pun xpe. Enjoy. Kalau gi mancing terlalu nak kan hasil..stress la pulak. Tapi gi mancing asik takde hasil kang..bukan mancing la pulak namanya. adeiii..

    Takpe, yang penting, repot mesti best. hasil tak best takpe.

    Peduliikkkkk

    BalasPadam
  2. AizadKPASMei 23, 2013

    kami mancing untuk santai.. tak mengharapkan hasil sangat.. rezeki dari yang esa. yang penting silatulrahim antara rakan2 dapat dieratkan.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...