iklan (RM30 sebulan) - dibuka untuk satu lagi tapak

Tempoh 18nov2013 - 18Dec2013, Info : Tempoh iklan 2may2013 - 2oct2013

Isnin, 21 Disember 2009

Penghabisan Stock Kaloi Lombong sebelah tingkap Meor otai - 19dec09

aDUHHH ..KALUI beb..hantar kat kedai makan MJKIDING pasir putih ( berhampiran Tesco ) bakar bersama resepi rahsia turun temurun mjkiding memang sedap giler..conform dua kali tambah..memang best giler..patutlah mak bawang merah dan bawang merah sendiri makan sampai lincin habis..( tak habis lg cerita rakyat ).Gambar di atas menunjuk kan sebahagian yang ditawan oleh aizad dan paksu nya yang di terbang kan khas dari Kuala Lumpur setelah tak tahan tengok blog KPAS update yang lepas iaitu aizad ( anak sedare beliau ) dengan kaloi ( bukan mak si putih kerana dah test iaitu tulang tak tumbuh pokok buaian pun ).....Selamat datang Paksu..TABIK SPRING....

paksu2 dah dapat kata aizad kepada paksu nya...ye ke? kata paksu pulak kepada aizad..lepas tu diaorang cakap apa lagi tanya sendiri lah kat diaorang ..
Sorry geng KPAS semua...gua sanggup datang dari jauh kerana kaloi...korang dekat sini pun tak kan tak nak..dan tak kan tak panas..hahaha..
Ni dia..memang berbaloi dari jauh aku datang kerana mu kaloi.
Aizad pun tidak melepaskan peluang bergambar bersama kaloi paling besar beliau tawan..
Operasi penghabisan stock hanya disertai oleh aizad dan paksu ketika ahli KPAS yang lain lena di ulit mimpi...
Aizad - 6 ekor kaloi semuanya 1kg keatas
Paksu Aizad - 5 ekor kaloi 1kg keatas semua nya..
Temubuak KPAS
KPAS : apakah perasaan aizad kali ni bila mendapat hasil lumayan dari yang sebelum ini..?
aizad : syukur alhamdulilah rezeki paksu agak nya..
KPAS : dengar cerita paksu datang dari KL semata-mata kerana kaloi, betul ke?
Paksu aizad : betul3..kerana kaloi..bak kata orang mandi tak basah makan tak kenyang, tidur termimpi-mimpi kaloi sejak membaca update KPAS yang lepas..dan memang tak sia2 balik kerana hasil memang tak dijangka begini..cuma sedikit kecewa kerana tak dapat pancing dari tingkap rumah meor otai sambil makan cucur udang dan air teh ais satu baldi..hahaha..
* terima kasih Aizad kerana memberi sekor ikan kaloi kepada laila KPAS dan terima kasih kepada MJKIDING serta petugas2 nya kerana sudi membakar ikan kaloi dengan resipi istimewa turun temurun..memang sedaaap giler..

4 ulasan:

  1. Aizad...ko tak kabo ka yang paksu putus tak sempat nak cakap tuu.....kamu ni apenda la, tak sempat buat apa, kaloi bawak lari dengan selambernya...hehehhh.

    Paksu ingat nak balik juga, dah riki dengan google earth ...ada pot baik la. NAk join Paksu ctc 016-2900058. Kalau rasa nak naik moto masuk lak Paksu punya http://43200bikers.blogspot.com

    BalasPadam
  2. KPAS, gi mancing kena stamina banyak. Korang minum benda ni dulu, sure power sampai balik tak abis lagi

    BalasPadam
  3. Tanpa NamaOgos 12, 2011

    syngggnyeerrrrrrrr...npa x pelihara ikan kaloi yang lain 2..semua nk mkn kerr..huhuhuhuhu....saya x mkn kaloi nie...bab rasa syg, nk pelihara jer....klu patin @ tapah konpom saya tibai...hehehe

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...