iklan (RM30 sebulan) - dibuka untuk satu lagi tapak

Tempoh 18nov2013 - 18Dec2013, Info : Tempoh iklan 2may2013 - 2oct2013

Sabtu, 16 Februari 2013

Apa tengok-Tengok!!

 
3 malam empat hari aku mancing lombong ni..sekor ikan pun tak dapat..akhir nya aku mengambil keputusan seperti dalam filem sky fall 007 jesbon, aku selam aku panah...nah ini hasil nya..hahha..

Itulah kata2 Zam batu gajah, lombong yang beliau sumpah kerana sekor ikan tak dapat dekat lombong higway batu gajah (kalau orang batu gajah dah tentu tau tempat ni, kalau orang luar conform tak tau...buat tau2 aje dah le). Akhir nya beliau mengambil keputusan memanah didalam air...hasil nya...boleh makan malam untuk 3 family. Menurut Zam, ketika beliau menyelam, beliau dapat memanah ikan kaloi yang anggaran beliau lebih 3 kg, tapi telepas...

Kalau dibanding gambar diatas adalah sama xtvt, cuma seluar aje yang lain..ini kerana gambar berseluar hitam beliau memancing pagi dan putih diwaktu petang...hehe

Bagi yang tidak berpengalaman, jangan tiru aksi diatas..

bravodiokebasta...



3 ulasan:

  1. kt maner dapat panah tue bro... bli kt maner?

    BalasPadam
  2. Buat sendiri bro...hehehe

    BalasPadam
  3. Tanpa NamaMac 27, 2013

    cayalah bro...robin hood...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...