iklan (RM30 sebulan) - dibuka untuk satu lagi tapak

Tempoh 18nov2013 - 18Dec2013, Info : Tempoh iklan 2may2013 - 2oct2013

Selasa, 31 Mac 2009

buat Pengetahuan, ketika Operasi Menjejak Udang..Ada orang kena Kantoi..

Dalam keceriaan ramai2..ada sorang mamat yang korang tak perasan...dah kena kantoi dengan aku...
Buat pengetahuan, Gimie tak sampai sebulan mendiri kan rumah tangga..

Jadi bak kata orang...bahang tu masih terasa...lebih 10kali bini dia call..tak kira masa dan tempat..yang aku hairan..bini dia tak tidur ke..???hehehe...jawab???? dan satu lagi..Kot yang Gimie pakai tu..??kot kahwin ke?

KANTOI!!!!!ada byk lagi gambar dlm camera aku...cuma malas download aje...lagi sekali gimie..KANTOI!!!

2 ulasan:

  1. Tanpa NamaApril 01, 2009

    sronok beno abg am ye...skali kene sampuk terus kene demam kura......seminggu x bgn s
    embahyang subuh....kwah3

    BalasPadam
  2. Tanpa NamaApril 01, 2009

    wah cantik kot abg gimie?nak g pancing kew nak g meeting...mentang2 baru kawin g pancing pown menyemat....kew pas tu g dating....huhuhuhu..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...