iklan (RM30 sebulan) - dibuka untuk satu lagi tapak

Tempoh 18nov2013 - 18Dec2013, Info : Tempoh iklan 2may2013 - 2oct2013

Selasa, 31 Mac 2009

Menjejak Udang galah di Kg Gajah

Peristiwa ini berlaku pada Sabtu 28hb Mar 2009 ( Keadaan cuaca Hujan )
Eddie mencari umpan Udang di Esso Tg Tualang..

Ini antara yang menyertai Operasi menjejak Udang..
Aidil telah membuktikan kemampuan nya memancing Udang.
Am Bangga dengan hasil pertama dan terakhir..kelihatan gimie turut tumpang bangga..syabas gimie..
TERIMA KASIH LAILA ATAS PETUA MENANGKAP TILAN,INILAH HASIL NYA...HEHEHE..kata eddie...syabas anak murid ku (laila)
Ku sangkakan udang tapi Nyot2 rupa2 nya..
Kelihatan Rizal dan adik beliau tenang menanti...( Rizal dapat sekor udang...1st time pancing udang dan orang yang pertama dapat udang.Taniah ..taptaptap..tepuk tangan le...sorry tak sempat ambil gambar )
Dalam hati gimie...tengah menjampi pancing untuk mendapat kan udang hasil tunjuk ajar Mr James
Ini Jeti kat Muara..dot...
Ketika on the way nak ke jeti...gimie belakang sekali dengan beg bini dia..ambil berkat..
Eddie Terpaksa ambil jalan Pintas tanpa meniti kerana masalah kaki...( G_u_e )
Tong Yang Gimie pegang tu Otai yg punya..am sambil meniti dengan baju tidur nya..
dibawah adalah gambar masa first sampai di JETI Muara




Aidil kena tinggal...pasal Lambat..hehe


Cuba korang tgk Time kt gambar tu...pasal apa,time tu le bini gimie tgh Call..kelihatan wajah gimie yang kantoi tak sempat nak lari kan diri dari CCTV..

Walau pun dapat tak udang..takpa..itu semua ketentuan..

1 ulasan:

  1. Tanpa NamaApril 02, 2009

    hello bro...boleh kasi plan dan lokasi kesana??
    korang pakai umpan apa..

    amir hunter
    bercham ipoh

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...