iklan (RM30 sebulan) - dibuka untuk satu lagi tapak

Tempoh 18nov2013 - 18Dec2013, Info : Tempoh iklan 2may2013 - 2oct2013

Khamis, 19 Mac 2009

Ikan Rohu tempahan dari bai'a

Masih Ingat Pot Lama?bila kita nak return balik pot ni????Pot ini Original dijumpai oleh Otai kita Meor..diatas gambar aidil dengan ikan bertuah JELAWAT 800gram (agak2)..
Time tu tak salah bulan Nov 2008..
Turut Serta,
1)Aizad - 10 ekor Rohu dan 1 ekor Jelawat
2)laila - 6 ekor Rohu
3)Meor - 18 ekor Rohu
4)Aidil - 11 ekor Rohu dan 1 ekor Jelawat
5)Amran - ( Sorry aku tak ingat ) 2 kut
6)Amir - 2 ekor Rohu

(ikan2 yang disebut diatas semuanya 500g keatas bawah 2kg)

Ni tengah Pilih nak Jual kat Bai'a ( kalau korang ingat lagi )
Hasil Aidil ( yang karung bulat tu aidil Punya ),Mangkuk biru kat bawah tu sponser by ITL.
Hasil bersama Aidil dan Aizad.
Ini bukti jelawat Aizad..

2 ulasan:

  1. Tanpa NamaMac 21, 2009

    2 bukan jelawat la beb.. rohu la..

    BalasPadam
    Balasan
    1. KPAS ingin agak aktiv saya macam berminat nak join manceng skali dan blajar skill.saya baru pindah area tronoh.tgk ramai je manceng..tp xtau manceng kat mana.harap dapat berkenalan dengang KPAS.ada trip area tronoh atau blakang sekolah roger la..huhu..

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...