iklan (RM30 sebulan) - dibuka untuk satu lagi tapak

Tempoh 18nov2013 - 18Dec2013, Info : Tempoh iklan 2may2013 - 2oct2013

Sabtu, 5 September 2009

1 Group ke kg Gugusan Gajah memburu Toman dan satu group lagi ke Kellie's Castle memburu Patin

Group Pertama telah bergerak ke Gugusan kg Gajah untuk menjejak Toman yang khabar nya menganas disana....
Ahli yang turut serta adalah:


Nuar
Arif ( burger sebelah TF BG ) dan Bakar..
Lanjut

Am dan Aizad





Ini Toman hasil aizad

Group ke dua ke Kellie Castle untuk memburu Patin atau apa saja yang dapat..

Firdaus (kiri ) dengan Ramuan hasil ciptaan beliau sendiri

1 jam dah berlalu di panas terik menguji kesabaran di bulan puasa..

Gambar diatas menunjuk kan gimie..tak tahu yang dia buat sorang2 dalam bulan puasa ni..
Hasil Pertama beliau firdaus dengan umpan rahsia beliau..
Jadilah,walau 2 ekor aje cukup lah untuk kami berbuka puasa hari tu setelah 3jam menanti...berapa berat? fikir sendiri..( lupa bawa penimbang dibulan puasa ni.ingat kat hasil nya kecil )..angaran boleh lah dalam 7kg to 9kg..Terima kasih Ramuan Ciptaan sendiri Firdaus.apa ramuan nya?ni tengah bodek lah ni..bila dapat nanti akan di publish..
Selamat berpuasa
Chow..

2 ulasan:

  1. Dulu masa kolam belakang castle tu belum ditutup - ikan dan udang boleh keluar masuk antara kolam dan sungai, banyak jelawat dan udang galah di situ.
    Dulu setiap malam penuh kaki pancing di situ, la ni tak tahulah saya.

    Idris Talu.

    BalasPadam
  2. masih ada lagi saki baki kali pancing lagi di waktu malam..

    memang masih ada udang galah lagi disitu tapi nasib..ikan paling banyak yang dapat kat belakang tu selain jelawat. .tapi berpandukan air..kalau hujan lebat hari ni kena tunggu 1 hari baru boleh pancing kerana air nya keruh..dibelakang kellie tu memang macam tempat persinggahan ikan..memang tak putus..cuma kena tengok pada umpan dan bilangan pemancing..sebab ada pemancing yang tak balik 1 hari pun ada kat sana.

    Sekarang nak mauk tempat tu kena bayar kat counter RM10 untuk 24 hours..

    Terima kasih kerana sudi melawat blog kami dan memberi komen..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...