iklan (RM30 sebulan) - dibuka untuk satu lagi tapak

Tempoh 18nov2013 - 18Dec2013, Info : Tempoh iklan 2may2013 - 2oct2013

Sabtu, 12 September 2009

Nuar dengan Belontok atau ikan HantuUUuuuu dibulan puasa 1.2kg/RM54.00 7Sep09 area line Pandak

Buat bersabar..buat bertenang semua Ahli KPAS..nuar yang korang kenal..nuar yang korang memang tahu perangai dia..nuar yang dah dogolkan kepalanya....kalau korang kenal nak bg tau kat korang nuar dapat ikan berharga yang korang belum dapat lagi..hahahaa..itulah nuar hingga kan belontok terlentok manja disisi nuar ketika sesi pengambilan gambar...

Hanya 2 ahli KPAS saja yang bergegas ke lokasi tersebut ( line Pandak ) kerana tak ramai orang percaya kata2 nuar seminggu yang lalu yang menurut beliau kat situ ada Kampung Haruan,Puyu..Hanya aizad yang percaya..itu lah aizad yang memang pantang di cucuk bab pancing..dimana..bila..kat mana..pasti jadi..
Diatas adalah lokasi yangdidakwa oleh nuar kampung Haruan dan Puyu..
Bagi yang memang Pro Haruan..sekali pandang dah tahu ..memang conform ada haruan
"Tak Sia2 aku percaya kata Nuar". ( itulah kata aizad ketika bergambar dengan puyu)..bukan nak tunjuk puyu besar ke tidak cuma nak bg tau ..ikan puyu tu sangkut kat badan buka kt mulut..itu menunjukkan betapa banyak nya kaum nya..hehehe..betul tak aizad???
Photo diatas nak menjelas kan lagi dakwaan aizad puyu sangkut kat badan..

Ini lah belontok Nuar yang kini berada di Restoran Public Batu Gajah dengan harga cincai.. Sapa makan tak tau..hehe


Ini lah hasilnya di lubuk Line Pandak...Jadi lah..busuk2 kalau tolak tu rm30 lepas tu...
* Pengajaran buat Ahli KPAS...Percayalah Cakap Nuar lain kali ni..hahahaa..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...