iklan (RM30 sebulan) - dibuka untuk satu lagi tapak

Tempoh 18nov2013 - 18Dec2013, Info : Tempoh iklan 2may2013 - 2oct2013

Isnin, 28 September 2009

Pembukaan - Jinggo Di bulan syawal di Sungai Rubana 26sep09 Raya ke 7


Tu dia ah..nasib baik meor dapat jinggo mlm tu kalau tidak sampai 3 hari tak habis2 kena sumpah meor, hawaoo..hawaoo..hawaoo...hahaha..gurau aje meor..jinggo jantan telah menyelamat kan meor dari radio bedah kat rumah ( bini die le bro )..

Kalau meor dapat Jinggo jantan Aizad apa kurangnya dengan jinggo betina..kira ok le tu..

Ini hasil pada malam tu..jadi lah buat open house hari raya bila balik nanti..hehehe gurau aje..
Gambar diatas nak tunjuk bagaimana orang kecewa tak naik2 jinggo lagi..tak lain tak bukan kerana dah tentu korang kenal..Nuar Belontok Line pandak..relik nuar ..cuba hang fikir balik masa kat rumah sebelum mancing..ada tak terlangkah seliper jepun ke? atau apa ke? fikir sekarang nuar..fikirrr...
ini lah penyudah nya kalau dah kecewa tahap helang menangkap tikus...heheehe..sabar nuar...rezeki dalam air..orang lain kat situ saling berbalas bunyi ketaqq..ketaq..( keting jinggo ) nuar pulak bunyi kruhhhhHHHhhhh...KruuuHHhhhh...( apa lagi kalau tak berdengkor ) hahaha

Walau bagaimana pun pengajaran kali ini kalau nak memancing jangan langkah selipar jepun nanti takut kena macam kawan kite XXX hehehe..hahahaha...jangan marah nuar gurau aje....takde kena mengena dengan selipar jepun..yang penting skill dan Rezeki...
Yang turut serta kali ini ialah
1 - meor - 3 ekor jinggo
2 - Aizad - 9 ekor jinggo
3 - Am - 2 ekor Jinggo
4 - Mat Jinggo - 4 ekor jinggo
5 - Nuar - eelek pocitt hanya ( 1 ekor anak jinggo )

* dengar cerita beraya rumah Mat Jinggo pekena Tomyam Jinggo...???kira orait lah tu..

2 ulasan:

  1. to: Laila from aizad
    agak2 jinggo aku lg besa dr ang kot.. x leh naik ranking jinggo ke..

    BalasPadam
  2. aku rasa besaq jinggo lagi dengan eddie.apa2 pun hg adjust dgn eddie..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...