iklan (RM30 sebulan) - dibuka untuk satu lagi tapak

Tempoh 18nov2013 - 18Dec2013, Info : Tempoh iklan 2may2013 - 2oct2013

Ahad, 2 Jun 2013

Basikal Lipat untuk dijual..

Gambar diatas adalah gambar epoy bergaya dengan basikal lipat.Sesiapa ingin mencari model untuk product boleh lah menghubungi epoy (harga boleh dirunding) hehehehe...jgn mare bergurau ajerr..

Sebenar nya epoy ingin menunjuk basikal lipat untuk dijual (New) yang kini hanya tinggal 10 unit saja lagi dari 24 unit..Istimewa basikal ini boleh dilipat dan mudah dibawa kemana saja.Dengan reka bentuk terbaru dan gear 6 speed Shimano membuatkan ia mudah menjadi perhatian dan senang dikayuh..

Sesuai untuk semua lapisan...dari kanak2 tujuh tahun hinggalah ke atuk..ia jugak boleh dibawa ke :
Riadah
Taman
Pasar
Pekan
Market
Surau/Masjid
Senaman berkayuh
Funride
pergi sekolah
kerja
Memancing (mengikut keadaan tempat)
dan macam-macam lagi lah..

Bagi sesiapa yang berminat boleh lah menghubungi En Dira : 016 5492627

Hadiah percuma lampu depan belakang (beserta battery) akan diberi bagi pembelian yang terawal.

Penghantaran percuma bagi kawasan ipoh, dan luar ipoh caj akan dikenakan (mengikut spec pos laju).
Keadaan basikal bila dilipat boleh masuk bonet atau dalam bas express.

Kotak Basikal
Dimension basikal
Lampu depan (Percuma selagi stock masih ada)
6 Speed Shimano
Ni lah gift (selagi stock masih ada beserta baterry, lampu depan, lampu belakang dan loceng)

Ready untuk Pos kepada pembeli yang bertuah...

Adik Damia dengan basikal lipat ketika acara Funride terbesar di Ipoh tempoh hari
klik disini untuk berita lebih lanjut tentang acara itu di the star online

Untuk pertanyaan lanjut bolehlah menghubungi En Dira 016 549 2627

Ehh lupa lah pulak...harga bagi sebuah basikal lipat cuma RM500 saja..(New)
Selamat berkayuh..

Bravodiokebasta...


****Update ini telah dibayar..harap maklum***

13 ulasan:

  1. assalamualaikum..
    boleh diskaun tak if beli 2 buah.
    handle dan sit adjustable x?
    qaisarabatrisyia@yahoo.com.my

    BalasPadam
    Balasan
    1. assalamualaikum..
      Rasanya boleh kalau beli banyak..tapi kena conform owner le dulu...sms owner Dira 016 549 2627..

      Handle dan sit boleh adjustable.

      Terima kasih

      Padam
  2. Masih ada tak basikal ni?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Masih ada, hubungi Dira : 016 5492627 untuk penjelasan lebih lanjut.. tq ..

      Padam
  3. Org bdn besar blh naik ke beskal ni...tayar cam kecik je..saye berminat sbnrnye...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya rasas boleh...ada member badan dia berat 95kg...tidak ada masalh...walau bagaimana pun sila hubungi : En Dira 016 549 2627

      Padam
  4. Berapa kos utk pos ke Bandar Baru Bangi

    BalasPadam
  5. Sila hubungi En Dira atau Whatspps beliau untuk sebarang persoalan megenai cikal lipat... :)

    BalasPadam
  6. Tanpa NamaApril 24, 2014

    Ada lagi ke basikal no :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tanpa NamaApril 24, 2014

      Ada lagi ke basikal ni ..

      Padam
  7. masih ada lg ke basikal ni..??

    BalasPadam
  8. Ad sy lihat jual di website ni... www.kedaionlinemy.com

    BalasPadam
  9. Ada lagi ke basikal ini... orang yang bdan besar boleh ke naik.... takut patah pulok besi nya nanti...hii,hiii...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...