iklan (RM30 sebulan) - dibuka untuk satu lagi tapak

Tempoh 18nov2013 - 18Dec2013, Info : Tempoh iklan 2may2013 - 2oct2013

Ahad, 21 Julai 2013

Apakah ikan yang Meor Otai dapat hingga tak berbaju?

Hari ni tenang saja, tidak kelihat pun kelibat ikan belang ke ikan talapia ke, rasa-rasanya ada ikan ke lombong ni? (bicara hati meor sorang2) minggu lepas aku tengok lombong ni macam pesta..hari ni aku datang sorang pun takde, ikan dah pupus ke kat  lombong ni,atau dah habis ikan kat sini..aduhhh....hawaooo betul....(meor merungut sorang2).

Tiba-tiba!!!! JReeeeNNNnGGGgg machine meor membunyi...rod pancing meor membongkok huruf C.....tali pancing meor meluncur laju dari tempat nya...meor dengan cemas....cuba mengetatkan machine pancing nya agar tali yang keluar dapat dikawal..meor otai cemas!!!..tiba-tiba ptussssssss!!!!!
tiba ptussssssss!!!!!..bukan tali putus..tapi ikan tu melompat...heheehehe mesti korang ingat tali putus....heheheehe

Setelah hampir 3- 5 min, akhir meor berjaya menaikan ikan tongsan sisik kasar 3.8kg diatas bantuan orang mengambil gambar beliau iaitu Laila KPAS dengan mengunakan sauk...

NI DIA TONGSAN SISIK KASAR 3.8KG...OTAI..MEMANG OTAI...

Tahniah Meor..

Lokasi pancing kampung pisang batu gajah.

Bravodioskebasta...

* ini adalah update lama dan telah diberi nafas baru (edit).

4 ulasan:

  1. perghhh..
    tongsan....tahniah bro

    BalasPadam
  2. Tanpa NamaJulai 22, 2013

    Kg Pisang mmg terbaik..bkn zombie kg pisang yek...hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau balik 5 tahun kebawah, kampung pisang lagi terbaik dengan ikan nya.. hehe :) (sebelum kolam itik bermaharajalela)

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...