iklan (RM30 sebulan) - dibuka untuk satu lagi tapak

Tempoh 18nov2013 - 18Dec2013, Info : Tempoh iklan 2may2013 - 2oct2013

Jumaat, 6 November 2009

Meor MB dengan haruan tasik 6Nov09

Sorry meor mb kerana update bisu tanpa kata2 kerana itu hari tak tahan dah nak pi mancing jelawat ikut meor otai,aizad,Epoy dan Aidil.

Balik cerita meor MB,Kalau dah giler mancing tu kira ok lah..jangan giler mental dah lah..meor mb memang bg org baru dalam KPAS tp penulis dan beberapa rakan yang lain memang dah lama kenal beliau ni..dia memang giler pancing..memang sesuai dia masuk KPAS kerana hari2 dia kacau penulis ajak p mancing..tp tak mampu le kerana kita bukan tahap giler mcm dier lagi..nanti bila dh sampai tahap mcm dier takut dier yang lari..hehehe meor MB ini ada satu kepakaran iaitu mehasil kan umpan yang bermutu tinggi dan membuat orang termuntah bila terbau umpan nya..agak2 nya dia dapat resipi umpan tu dari si jin si BADANG KUT..HEHE yg tolak pokok kayu balak sebelah tangan aje...hehe
.

atas desakan beliau,maka tersiar lah gambar beliau hari ni hasil trip beliau pada 6nov2009
( masa on the way balik sempat lagi singgah pancing haruan)pantang jumpa lubuk..
Apa2 pun,kalau betul dapat resipi jin badang tu bg lah sikit..aku dah lama mengidam nak pecah tong KPAS..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...