iklan (RM30 sebulan) - dibuka untuk satu lagi tapak

Tempoh 18nov2013 - 18Dec2013, Info : Tempoh iklan 2may2013 - 2oct2013

Ahad, 17 Januari 2010

TUBA-Siapa punya kerja lombong pesta belakang sekolah berdekatan taman mesra Raiya kena TUBA-17jan09


Pada 17hb Jan 2010 jam 7.50am bebrapa ahli KPAS Team Trial bergerak menuju ke Lombong batu 5 atau belakang sekolah mesra raiya ( 10km dari Batu Gajah ) Terkejut bercampur sedih apa bila sampai dilokasi mendapati seluruh spesis didalam lombong tersebut mati dibunuh kerana dengkikan apa tak tahu le....



Beratus Ribu anak anak ikan ara, Talapia dan mcm2 lagi mati...

Sedih..dulu tempat tempat para kaki pancing berkumpul..


Meor otai pulang dengan Kecewa melangkah pulang..


time 7.50am Team Trial KPAS telah tiba..



Karman Kecewa..
Lanjut Menitis kan air mata..(Kempunan memancing kat lombong pesta itu)
Lanjut bercampur kecewa,marah,geram dan lapar mengenang kan nasib tak sampai nak mancing lombong Belakang sekolah atau sekarang digelar lombong tuba


Meor terduduk terkejut..
Maka dengan itu Team Trial KPAS telah beralih haluan ke Kg Pisang ( Pot Meor Otai )
Kami meneruskan plan memancing ke lombong pisang batu gajah.lesen aslam pertama dengan 200 gram ikan rohu dan dengan ini yang pertama memecahkan ranking KPAS 2010 pertama..haha



Ranking pertama KPAS 2010 pecah lagi dengan ikan rohu 800gram kembar 2...laila KPAS..haha..aslam dah kena potong.. ( 4 X berturut dapat naik kembar )

Aslam dan lanjut tergendala memancing kerana tali pancing bersimpul seribu antara satu sama lain.

Gimie tengah mengaul umpan rahsia..
Bersimpul seribu tak dapat diselesaikan setelah 1 jam..jalan nya hanyalah melangan P1 "POTONG"

Muka Eddie lanjut kecewa setelah tali benang bersimpul dan kena potong.

Ini rupa nya umpan gimie..

Hasil setelah 2jam...



Meor Otai Mancing sorang2...layan blues...

Ikan paling kecil..meor otai menunjuk kan spec ikan yang perlu dilepas kan balik..

Hasil meor hasil umpan kuih cakoi..

Turut Serta kali ini..
Laila = 35ekor ara
Meor = 25 ekor ara
Gimie = 43 ekor ara
Aslam = 57 ekor ara
lanjut = 15 ekor ara
Tiada temubual kali ini kerana semua masih mood kecewa lombong di tuba..



Gambar diatas ditangkap mengunakan
Harga RM650 dengan 8GB memory Kad..berminat SMS Aizad/Laila..Saiz lebih kecil dari tapak jari anda

5 ulasan:

  1. huh..biar betul lombong blkg sekolah ni dah di tuba..naya betui..

    BalasPadam
  2. macamana nak jadi geng kpas ni?boleh teman join mancing sekali..

    BalasPadam
  3. turut prihatin atas matinya ribuan ikan akibat di tuba / racun oleh orang2 yang tidak bertanggung jawab. Semoga mereka sadar atas perbuatan mereka yang keliru.
    Mancing Gembira

    BalasPadam
  4. tak bertanggung jawab betul lah orang yang guna tuba tu.. motif dorang apa ye guna tuba nie? tak fikir ke dekat akhirat nanti kalau ikan2 tu balas balik dekat orang tu mcm tu balik.. baru dia tau.

    Orang lain tengok Iklan pun dapat duit [KLIK SINI]

    BalasPadam
  5. cmne nak pegi ke lombong yg dpat banyak2 ikan ara tu?

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...