iklan (RM30 sebulan) - dibuka untuk satu lagi tapak

Tempoh 18nov2013 - 18Dec2013, Info : Tempoh iklan 2may2013 - 2oct2013

Khamis, 16 Mei 2013

Satu Malam Pancing Terpacaakkkk..Kenapa ye?

Pertama sekali KPAS nak mohon maaf kerana lama tak update cerita pancing di kolam. Bukan apa ni semua umpan tak power punya pasal ( yang kome ngajo ikan makan bukan-bukan ape pasal).

Nak dijadikan cerita KPAS baru habis menuntut dengan seorang guru umpan power dari Pahang. Selepas tamat pengajian, ilmu tersebut telah diterjemahkan di KOLAM SEKSYEN 24 Shah Alam. Masuk kolam lebih kurang jam 10.00 malam, dekat sejam membangau buatnye (sejam je la he..he..he..)


Kolam ini menawarkan pakej memancing RM30/ 10jam (mancing sampai lebam) dengan hadiah-hadiah jackport yang menarik. Ikan dibawah 2kg dilarang sama sekali dibawa balik. Spesis ikan yang mendiami kolam ini adalah Mekong, patin, rohu, karak, Tongsan Sisik Halus/kasar, pacu, toman, aligatorgar dan ARAPAIMA.... senang cerita macam-macam la.

Tepat jam 1056pm, bro Hujan panas ( Bukan nama sebenar) dah pacak patin sekoq..

12.18 bukan 12.18mlm tapi 12.18 kg iaitu berat ikan bro Hujan Panas.

mizi dengan patin kedua
aizad dengan patin ke 6

Kami pulang lebih kurang jam 4 pagi (tak larat tarik ikan dah).Power betul umpan bro Ujan Panas ni..

* ikan lain tak ambil gambar coz tak lepas spec yang ditetapkan hehhe.


Update by : Aizad KPAS

8 ulasan:

  1. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. hari ini hari isnin..anda akan bertemu lagi hari isnin minggu depan....dan lagi...dan lagi...

      amacam..orait tak motivasi..hehehe

      Padam
  2. Tanpa NamaMei 17, 2013

    cemana rupe umpan baru deme tu?

    ceciter ..

    ceciter ..

    BalasPadam
    Balasan
    1. rupa umpan deme tu kena tunggu aizad..

      Padam
  3. aizadKPASMei 21, 2013

    Umpan beli kat kaunter je.Dimulakan dengan bismillah dan lontarkan umpan ke dlm air..inshaallah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam bro..kongsi ilmu umpan cket

      Padam
  4. terima kasih atas info memancing ikan..

    BalasPadam
  5. memang best memancing kat kolam ni. boleh la kongsikan umpan memancing ikan air tawar ni.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...